Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Despre noi  //  cine suntem?

Cine suntem?

“Aventura” Johnny Trans a început în anul 2004, la Roman, când pasiunea pentru domeniul transportului s-a tranformat într-o afacere. Scopul? Să devină un reper pe piaţa transportatorilor internaţionali de persoane din Regiunea Nord-Est. De aceea, ne-am canalizat întreaga energie spre realizarea acestui scop şi mai ales spre satisfacerea deplină a nevoilor clienţilor noştri.
Johnny Trans este o companie specializată pe transportul intern şi internaţional de persoane, fiind în acest moment un tranportator de referinţă pe destinaţia Italia.
Punctele forte sunt experienţa, profesionalismul, informarea corectă şi rapidă a clienţilor, flexibilitatea şi receptivitatea.
După nouă ani de călătorii frumoase, evoluţia companiei a fost mai mult decât evidentă, Johnny Trans devenind un partener de încredere pentru clienţii săi, rod al unui proces activ de eficientizare şi diversificare a serviciilor oferite.

Ce oferim?
Johnny Trans oferă servicii de transport persoane în condiţii de siguranţă, confort şi promtitudine la preţuri deosebit de avantajoase pe ruta România – Italia şi retur. Plecări săptămânale în zilele de Vineri din România şi Duminică din Italia.
Dispunem de un parc auto modern, format din autocare Scania Irizar şi Setra, clasificate conform standardelor internaţionale de calitate la 3 şi 4 stele.
Johnny Trans se remarcă prin profesionalism – răspundem cu eficienţă nevoilor de lucru ale clienţilor noştri, printr-o informare corectă şi rapidă, flexibilitate, receptivitate – suntem deschişi sugestiilor şi cererilor clienţilor noştri, pentru a compune un model de parteneriat durabil reciproc avantajos.

Transport persoane intern şi internaţional, închirieri autocare şi microbuze, organizare excursii şcolare, servicii de coletărie internaţională/money transfer.